Om MarketPlace

Info om markedspladsen  for alle
Marketplace.dk tilbyder rubrikannoncer til virksomheder.
Det virtuelle shopping-center, Marketplace der blev etableret tilbage i 1999, er et samlingsted for private og for danske e-shops, hvor de besøgende udover at se på varerne også har mulighed for at finde information om de
tilmeldte butikker.

MarketPlace er et godt sted at have sit firma og sine produkter listet.

På MarketPlace har vi opsat noget nær optimale rammer for en flot præsentation af din netbutik eller dit netbaserede firma.

Samtidigt markedsføres MarketPlace aktivt igennem mange kanaler eller sociale medier, hvilket også er med til at sikre et godt flow af besøgende til din forretning – og dermed kan du få øget synlighed og større salg.

Vi ser frem til et godt samarbejde. Har du spørgsmål, så kontakt os gerne.

Marketplace giver ejerne af webshops en udvidet mulighed for at markedsføre deres varer, som et slags ekstra udstillingsvindue.

Via Marketplace kan virksomhederne nu oprette rubrikannoncer, hvor produktet beskrives, der kan tilføjes billede og link til virksomheden.
Virksomheden behøver ikke at drive en speciel e-shop for at kunne benytte sig af muligheden, men skaber en ekstra gratis markedsføringskanal.

Har du en webshop eller handler dit firma med ydelser eller produkter via nettet? Så kan du med det samme Dig gratis og få din forretning , produkt eller ydelse med i kataloget.

Du kan gratis tilmelde din butik/firma – gå direkte til tilmeldingssiden.

På MarketPlace kan private handle med (fortrinsvis brugte) ting og sager hinanden imellem. Vi har skabt rammerne for et godt salgsted, og vi sørger for at finde besøgende, der vil købe eller sælge.

Så er Du privatperson, og vil Du sælge noget – så skynd Dig at indrykke en annonce og få det solgt – du bestemmer helt selv, hvor prisniveauet skal sættes.

 

Vi har gjort tilmelding let, så Du kan oprette en konto ved blot at logge ind via enten Din Facebook eller Google+ konto.

Vil du købe noget?
Så gå til forsiden og lav en søgning eller dyk ned i en relevant kategori.

Vi ønsker alle fornøjelse på MarketPlace – Since 1999